Lyst til mere sundhed?

By:

En nem måde at gøre hverdagen lidt sundere for dig selv og dine medarbejdere er med en frugtordning. Med en frugtordning bliver sundhed nemlig en naturlig og enkel del af jeres hverdag, og I vil opleve, at sundheden er smittende – både motivationen og humøret påvirkes positivt af det. I kan nemlig få jeres friske frugt leveret direkte ind på kontoret af en personlige tilknyttet chauffør, der også tager de tomme frugtkurve og –kasser med tilbage. Det er altså kvalitet og friskhed helt uden besvær.

Vælg den frugtordning, der passer til jer

  • Basisfrugt: Det er den enkelte frugtordning, hvor I får håndfrugt, der er styktilpasset, så I får nøjagtigt det antal frugt, som I har brug for – på den måde har I altid frisk kvalitetsfrugt og undgår spild.
  • Frugtkurve: Med denne løsning får I varieret blanding af årstidens friske frugter samt lækre stenfrie druer – alt sammen håndpakket i flotte fletkurve, der tager sig godt ud i mødelokalet eller receptionen. Der er fire størrelser at vælge imellem startende fra 20 styk.
  • Frugtkasser: Det er den samme kvalitetsfrugt som i de andre ordninger, blot i større mængder – og derfor leveres i de praktiske og genanvendelige kasser. I kan finde flere forskellige faste størrelser eller sammensætte jeres egen.
  • Den økologiske: I kan selvfølgelig også vælge at jeres frugtordning skal være økologisk – og det gælder både med frugtkurve og frugtkasser. Også i denne ordning vil I få en masse forskellige frugttyper og –sorter.
  • Nødder: I kan få lækre nødder i enten bakker, poser eller kurve, der er det gode alternativ, når den lille sult melder sig hen på eftermiddagen eller til mødet.
  • SundSnack: Små og sunde snacks som udskåret frugt, eksotiske tilvalgsfrugter eller juicer og maget andet.

Bestil jeres frugtordning online, hvor I også kan sammensætte jeres egen version.

Posted in: Sundhed