Lækkert skæg til skarpe priser

By:

Skæg kræver engagement – det kan være en oplevelsesrejse, hvor spørgsmålet ofte bunder i: kan du overhovedet gro et fuldskæg? Hvorfor vokser skægget? Hvordan vokser det? Og helt basalt, hvorfor ikke bare gro dig et skæg?
Logisk set, er det fordi at barbering er normen og at lade skægget stå er hvad man kalder for undtagelsen. Dog har der de seneste par år, været en tendens til at lade sit skæg vokse. Så måske skal der ikke helt så meget mod og overtalelse til at springe ud i det. 

Uanset om man kan gro et skæg eller ej, afhænger det i høj grad af det genetiske. Skæg er genetisk bestemt, og der er ikke så meget man kan gøre ved det andet end at acceptere det. Men er man blevet udstyret med et pragteksemplar af ansigtshårvækst, så bør man mindst én gang i sin levetid afprøve det – også selvom det bare er et væddemål. Det kunne jo være at man faktisk bliver overrasket, og dermed vælger at beholde sit skæg – alt andet lige er det ens beslutning samt mening alene der tæller. Finder man ud af, at man ikke kan gro et ordentligt fuldskæg, så barbér det af igen og man er nu den erfaring rigere. I det mindste ved man dermed, hvor ens muligheder i forhold til skægvækst ligger.

Dog er der visse ting som er vigtige i forbindelse med at gro et skæg og perfekt skægpleje:
Step 1 – Stop med at barbere dig og lad dit skæg gro.
Gør det eventuelt i en periode hvor du har ferie eller andet, og lad være med at bekymre dig om, hvad andre vil sige eller tænke om dit nye skæg.
Step 2 – Sørg for at holde din hud ren. Vask gerne med vand og sæbe hver morgen og aften – ren hud tilskynder nemlig væksten.
Step 3 – Brug en face scrub en gang om ugen for at fjerne de døde hudceller. Det vil stimulere din hårvækst, og give dig et langt flottere skæg. 
Step 4 – Sørg for at få en masse hvile – søvn hjælper nemlig med til at reparere de beskadigede hudceller, hvilket fremmer din skægvækst.
Step 5 – Den sunde vej til et fuldskæg. Husk en masse Vitaminer og kosttilskud, samt en sund livsstil. Indfør eventuelt 2,5 mg. Biotin dagligt – hvilket et kosttilskud, som hjælper hår og negle med at vokse. Gør evt. også vitamin B til en del af din daglige rutine. Øg også mængden af protein til din kost – protein findes bland andet i kød, fisk, æg og nødder. Husk også at drikke en masse vand, dette hjælper på dit generelle stofskifte og er med til at give dig et langt, tykt, sundt og smukt skæg. Dog er det vigtigste, at man anvender de helt rigtige produkter til ens skæg. Hermed Groomin4men de bedste inde for deres felt, da de tilbyder forbrugeren de lækreste og mest funktionsdygtige produkter til skarpe priser. Som et eksempel er der: Barbershop Beard Original Scent, som er en skægolie  derblødgør, plejer og udglatter ens fuldskæg, og blandingen af friske, maskuline og velduftende olier tilfører desuden fugt og pleje til skægget og huden indenunder. Skægolien vil desuden stoppe kløe i huden under skægget som skyldes udtørret hud. Brug af skægolie er vigtigt for en optimal blankhed, et velplejet skæg – og gør det nemmere at kontrollere uregerlige skæghår. Afslut gerne med at gennemrede skægget med en kam eller børste efter brug af skægolien. Skægolie anbefales påført på et let fugtigt skæg.

Posted in: Skægpleje