Kunne du også tænke dig at få del i glæden ved grøn energi?

By:

En måde at få det på, er ved at investere i solcellelamper, der nelig er fuldstædig selvkørende på grønenergi, og du behøver hverken at trække ledninger eller skifte batterier. Og så ser de flotte ud – solcellelamper findes nemlig et hav af afskygninger og behøver altså ikke at se hverken klodsede eller har kort levetid. Tværtimod. I dag er solvellelamper nemme at installere, flytte og de ser flotte ud. Den høje kvalitet betyder, at de kan stå ude hele året og holder i mange år, så du ikke behøver at investere i nye lamper til indkørslen hver andet år.

Det danske firma Solarcamp.dk har siden 2013 solgt sådanne solcelleudstyr og solcellebelysning i hele Skandinavien, de ved altså hvad, de laver. Firmaet blev da også grundlagt på reelle interesser solceller og grønenergi samt på ønsket om at kunne medvirke til den grønne omstilling.

Vælg mellem forskellige belysningsmuligheder til brug hele året

Solarcamp.dk forhandler lang række forskellige typer af solcellebelysning, der kan inddeles i fire hovedkategorier samt en kategori med de uundværlige powerbanks:

  • Solcellelamper
  • Solcelle lyskæder
  • Solcelle springvand
  • Solcelleopladere
  • Powerbanks

Vejen til besparelse på strømregningen og miljøet kan godt følges ad

På hjemmesiden finder du flere guides, som du med fordel kan orientere dig i inden du vælger din solcellelampe, -oplader eller –udendørsbelysning, der er nemlig flere ting, som du bør have med i dine overvejelser, når du vælger din solcellebelysning. I disse guides kan du således læse alt om, hvilke specifikationer, der er vigtige, om fordele og ulemper, samt få gode tips, der kan lede dig på rette spor. Ønsker du at være en del af den grønne omstilling og samtidig få smuk belysning, der ovenikøbet er holdbart, i haven, så er det bare med at tage kontakt til Solarcamp.

Posted in: Hus & Have