Kraftigt elastikbind til de små uheld

By:

Når man er aktiv og glad for sport, kan man nogle gange være uheldig og komme til skade. Det er altidgodt at være forberedt, og med et kraftigt elastikbind i tasken, er du altid klar hvis der sker uheld. Etkraftigt elastikbind kan være en god hjælper hvis du kommer til skade med brud eller får ledskader.Elastikbindet er en effektiv pleje af mindre skader, og er meget nemt at bruge.

Effektiv sportspleje

Hos Optisafe forhandler vi kun varer af allerhøjeste kvalitet, og vores elastikbind er et must-have isportstasken når det gælder sportspleje og førstehjælp. Du kan bruge elastikbind til mange forskelligeting, men det er blandt andet yderst effektivt til forstuvning af ankler og fingre. Elastikbind er en vigtigdel af den korrekte pleje, når du for eksempel er kommet til skade med et led. Så gælder det om atfiksere skaden korrekt, og få hævelsen til at falde. Her er et elastikbind en uvurderlig hjælp.

Gode råd til forstuvninger

Det er aldrig sjovt at komme til skade, og ved at behandle forstuvninger korrekt med det samme, kandu være med til at afhjælpe og forkorte sygdomsperiode. På den måde går du ikke glip af lange perioderpå job og til din yndlingssport. Med en forstuvningsskade er det blandt andet vigtigt at få noget koldt påskaden. Det hjælper med at få hævelsen til at falde. Når du har forbundet din skade med elastikbind,hold da forstuvningen eleveret over hjertehøjde.Nårorbindingen kommer på, må den ikke sidde forstramt.

Kontakt os for mere vejledning

Det ligger os på sinde at du får den korrekte vejledning og hjælp til vores førstehjælpsprodukter, og duer derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen for at svare på dine spørgsmålom elastikbind og skader.