Kraftige og stabile byggepladshegn

By:

Hos Engrospriser.dk har vi samlet et stort udvalg af solide afspærrings- og byggepladshegn i mange forskellige bredder, tykkelser og højder. Byggepladshegn er en simpel og effektiv afspærringsløsning, som er hurtig at få på plads. Vores byggepladshegn er særligt tiltænkt byggepladser af enhver art, men de kan også være til nytte, når det kommer til indramning af udendørs koncerter og festivaller samt til tyverisikring af varer eller produkter, som opbevares udendørs. Alle vores byggepladshegn er fremstillet i galvaniseret stål af høj kvalitet, så der ikke er noget, der kan bryde igennem dem.

Tilbehør til byggepladshegn

De byggepladshegn, vi tilbyder hos Engrospriser.dk, monteres i fødder af beton eller gummi, og hegnene forbindes med samlebeslag. I vores webshop kan du naturligvis tilkøbe både samlebeslag og fødder til dit nye byggepladshegn, og derudover tilbyder vi også sikkerhedslåse, hængsler, støtteben med og uden stabilisatorer samt transportcontainere, som kan spare dig og dine kollegaer meget tid og kræfter, når byggepladshegnene skal transporteres fra A til B. Hvis du ønsker, at der skal være en åbning i dit nye byggepladshegn, så tilbyder vi både gennemgangsdøre, -porte og -låger.

Altid gode priser på Engrospriser.dk

Engrospriser.dk har mere end 10 års erfaring og har eksisteret siden 2008. Vi kender alt til byggebranchen og ved, hvad der holder, og hvad der ikke gør. Når du køber byggepladshegn og dertilhørende tilbehør hos os, kan du derfor være sikker på, at du får, hvad du betaler for. Og apropos betaling, så byder vores webshop på konkurrencedygtige priser og mængderabatter, som ikke er til at stå for.

Hvis du har brug for kompetent vejledning og gode råd til dit valg og køb af bygepladshegn, så kontakt os endelig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 25 65 og mail info@engrospriser.dk.

Posted in: Arbejde