Invester i den perfekte og tidsløse lampe til dit hjem

By:

Alle, der har skulle dekorere deres første hjem, ved, hvor vigtig god belysning er, og hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige lampe, der også stilmæssigt passer ind og ikke er for klodset.

Herhjemme i Danmark er vi dog ganske heldigt beriget med nogle af de dygtigste designere og mest ikoniske lamper. Den danske, og skandinaviske, indretningsstil er verdenskendt for dens simple og elegante udtryk, noget den danske virksomhed Frandsen Lightning er et bevis på.

Virksomheden, der designer og fremstiller et væld af lamper, er startet af den danske designer Benny Frandsen. De har designet, produceret og forhandlet lamper til danske hjem siden 1968, og har siden da fastholdt deres position som central spiller i dansk møbeldesign. Det skyldes i særdeleshed Ball lampen, der er designet af grundlæggeren Benny Frandsen, samt den ikoniske Globe lampe af Verner Panton. Begge lamper har været med til at placere den danske designvirksomhed på verdenskortet, og lamperne er den dag i dag fast inventar i listen af klassiske, ikoniske danske lamper, og er stadig lige så populære, som dengang de først blev introduceret på markedet.

Frandsen lamper er et bredt sortiment med lamper, hvoraf de mest kendte er Ball- og Globelampen. Det dækker over alle slags lamper, fra væg-, lofts-, skrivebords- og standerlamper. Lamperne er i klassisk skandinavisk design med rene linjer og et minimalistisk udtryk. Lamperne er derfor elegante uden at være prangende, og er lavet i gode materialer, der sikrer en høj kvalitet.

De fleste lamper fås i en række af forskellige farver, og de fås med forskellige overflade, for eksempel i enten mat eller poleret finish, så der er noget til enhver smag.

Posted in: Lamper