Inspiration: Sådan opnår du vækst som ny købmand i byen

By:

Tillykke med din nye butik – uanset om du er en del af en større kæde, eller om du har startet helt fra bunden med håb om at skabe dit eget imperium, så venter der dig mange timers hårdt arbejde med at få glade kunder til at komme og komme tilbage i butikken. Vi giver dig her inspiration med på vejen til din rejse.

Benyt Facebooks muligheder

De fleste danskere er på Facebook, og medmindre du har levet under en sten de sidste par år, så har du også lagt mærke til, hvordan lokale købmand får utroligt mange interaktioner og stor rækkevidde på Facebook takket være de såkaldte ja-tak tilbud. Her får du som købmand utroligt mange bestillinger igennem, og vi anbefaler, at du benytter en service som Ordrit til at holde styr på dem.

God rengøring og smilende er populært

Det lyder ret basalt, men den gode oplevelse i butikken er den, som får kunderne til at komme igen. Hvis gulvet er klistret, der står paller ved indgangen, og personalet er teenagere, som bare venter på at komme hjem igen, så bliver du hurtigt fravalgt, medmindre dine priser er de laveste på markedet. Du skal fostre en kultur, man vil være en del af.

Trimning af hylderne

Et stort problem, du kommer til at opleve, er mangel på varer på hylderne. Hylderne skal stå ultraskarpt, hvis du vil have kunderne til at få et professionelt indtryk af dig. Det kræver en indsats af dig, fordi du skal have styr på din butik, og hvad du egentlig har på lager.

Posted in: Salg online