Inspiration: 3 tips til en hverdag med velvære

By:

Vi søger alle på en eller anden måde en hverdag med en større grad af velvære, men det kan være svært at komme på gode tiltag, hvis man har hjernen stresset af job, børn og madlavning. Vi har derfor her samlet tre bud på, hvordan du kan gøre noget godt for dig selv, hvis du mangler inspiration.

Bestil ansigtsbehandlinger på regulær basis

Selvom det måske lyder som en dyr løsning, så findes der efterhånden et så stort udvalg i denne branche, at du kan få det relativt billigt. Faktisk behøves det ikke koste mere end 200 kroner at få foretaget ansigtsbehandlinger, og så kan man sagtens bestille det til engang hver anden uge uden at sprænge budgettet. Det har en beroligende effekt, og du slipper for selv at gøre noget.

Køb en massagestol

Denne investering er stor, men det kan være den rigtige løsning – særligt, hvis du har andre i familien, som også kunne nyde godt af lidt tilbehør til velvære derhjemme. Prøv forskellige stole af ude i butikkerne for at være sikker på at komme hjem med den rigtige stol. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten, og du bør ikke komme hjem med noget, du ikke er helt tilfreds med.

Leg med massagesten derhjemme

Massagesten er ikke noget nyt fænomen, og det er muligt som almen borger at få dem derhjemme og bruge dem. Det kræver dog også, at du har en briks, hvor du kan ligge og nyde det. Det er samtidig en relativt billig investering, som kan holde i mange år frem, fordi de ikke slides på.

Posted in: Skønhed