Industrigulve – slidstærke og langtidsholdbare

By:

Industrigulve bruges rigtig mange steder i industrien, fordi de er slidstækre, nemme at rengøre og kan tåle, at der bliver spildt kemikalier og lignende på dem. Vestbjerg Epoxy Gulve har mange års erfaring med at lægge industrigulve

Tåler mekanisk belastning

Et industrigulv er lavet til at kunne holde til rigtig meget – også en mekanisk belastning. Det er derfor en langtidsholdbar løsning til blandt andet et lager. 

Industrigulve er nemme og hurtige at lægge. Gulvet hærder hurtigt og derfor er byggetiden meget kort. Det betyder, at virksomheden ikke behøver at være lukket i særlig lang tid, når I skal have lagt nyt gulv. 

Belægning mod støj

Når du får lagt industrigulv af Vestbjerg Epoxy Gulve, kan du bede om at få lavet gulvet med en særlig belægning, der dæmper støj fra blandt andet trin. I store rum kan der opstå rigtig meget larm, og derfor er det rart at have et gulv, der dæmper lyden lidt. 

Gulvet kan lige ledes laves, så det er skridsikkert at gå på. Det gør gulvet mere behageligt at gå på. Særligt hvis man er i en virksomhed, hvor der er meget travlt, og man går meget frem og tilbage. Det kan for eksempel være et lager, hvor man hele tiden skal hente ting ned fra hylderne. 

Rengøringsvenligt

Industrigulve er meget rengøringsvenlige. Det gør dem velegnede i restauranter og kantiner, hvor der skal laves store mængder mad, og der ofte bliver spildt en masse på gulvet. Så er det nemt at rydde op og gøre rent, når man har et industrigulv. Fordi gulvet er så nemt at rengøre, lever det op til selv meget strenge hygiejnekrav.

Industrigulvene er også kemikalieresistente. Det betyder, at gulvet er velegnet til værksteder og lignende, hvor man bruger kemikalier i sit arbejde. 

Langtidsholdbar løsning

Et industrigulv er på alle måder en langtidsholdbar løsning. Udover at det er behageligt at gå på og nemt at rengøre, er det også utrolig slidstærk. Det kan tåle, at der bliver kørt paller og gaffeltrucks henover det. Gulvet har ingen samlinger eller svage punkter, hvilket gør, at det kan holde i rigtig mange år. 

Industrigulve i boliger

Hvis du gerne vil give din bolig et mere råt look, kan du med fordel få lagt et industrigulv. Det er hurtigt og nemt at lægge og kræver derfor ikke, at du er væk fra huset i flere dage, som hvis du skal have afhøvlet gulve. 

Hvis du har børn, er industrigulvet også en rigtig god ide. Det slidstærke gulv kan klare al børnenes leg og tumlen og holde i rigtig mange år. 

Daginstitutioner

Industrigulvet kan også være en god løsning i en daginstitution, hvor der er mange mennesker. Den støjdæmpende belæg kan være med til at dæmpe larmen i institutionen bare en lille smule. Det, at gulvet er nemt at rengøre, gør også, at det egner sig godt til en institution, hvor der bliver spildt meget, og børnene måske går ind med mudder under støvlerne. 

Det, at gulvet er nemt at lægge, er også praktisk i en daginstitution, hvor man ikke kan have lukket i flere dage for at lægge gulv. 

 

Posted in: Uncategorized