Hvor pænt er dit snit?

By:

Når man arbejder inden for catering eller restaurationsbranchen, ja så ved man at serveringen og præsentationen er næsten lige så vigtig som maden. En gæsts første møde med maden er nemlig anretningen og det visuelle, så en sirligt og fint anrettet tallerken er et must, hvis man gerne vil gøre et godt indtryk. Derfor nytter det heller ikke noget, hvis de forskellige pølser og kød på en tapastallerken er sjusket eller skævt skåret – et lige og pænt snit i tynde skiver er det, der giver det bedste indtryk – og det der er bedst for smagen. Men når det kommer til udskæring af pålæg, så er det ofte noget af en udfordring for selv den bedste knivmester – derfor tyer mange også til en pålægsmaskine.

Hvorfor vælge en pålægsmaskine?

Med en pålægsmaskine får du altid helt perfekte udskårne stykker pålæg eller grøntsager – i samme størrelse, tykkelse, hver gang, så du altid kan lave et flot og lækkert fad eller de helt perfekte sandwich. Derudover vil du opleve, at med en pålægsmaskine vil dit arbejde blive meget nemmere, du kan hurtigt skære en masse kød til en række sandwich og spare tid, så dine kunder ikke skal stå og vente.

Vælg den rigtige pålægsmaskine for jer

Der findes forskellige pålægsmaskiner og frugtskærer – både manuelle og elektriske. Der er flere ting at tage højde for, når du skal vælge en pålægsmaskine, f.eks. om den ser flot ud, hvis du har et åbent køkken, og om den står solidt på dit bord, så du kan arbejde sikkert. Derudover skal du også kigge på hvad snitbredden er, og hvorvidt den er installerebar, hvis du f.eks har flere forskellige retter eller vil bruge den til både kød og grøntsager. Har du brug for råd og vejledning til at vælge den rette maskine, så kan du altid kontakte Nordisk Storkøkken, der også har et stort udvalg af forskellige pålægsmaskiner og masser af erfaring.

Posted in: Industri