Hvad er en risteskovl?

By:

En risteskovl er et stykke maskinudstyr, som påsættes fronten af traktorer og lignende maskiner, og risteskovle benyttes hovedsageligt til at løse sorteringsopgaver. Det kan eksempelvis være at sortere forskellige sten- og jordtyper fra hinanden. Sorteringsopgaver er langt fra det eneste, risteskovle kan være behjælpelige med – tværtimod kan en risteskovl med dens stærke konstruktion være et nyttigt redskab til en bred vifte af opgaver. En risteskovl er fremstillet af metal og har et rundt underlag med tremmer i forskellige bredder, som du frit kan vælge imellem alt efter, hvor store de ting, du skal sortere fra hinanden, er. På den yderste kant af risteskovlen er der monteret et slidskær i det solide materiale hardox. Hos Scanbolt.com producerer vi risteskovle til maskiner i alle vægtklasser mellem 0,5 til 15 tons. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet af kvalitetsrige og slidstærke materialer, som er nøje udvalgt og giver dig et stærkt produkt, der kan modstå alle vejrforhold, høj vægt og hyppigt brug.

Driftssikre og langtidsholdbare risteskovle med ophæng efter ønske

Alle vores risteskovle er naturligvis CE-godkendte, hvilket er din garanti for, at de er driftssikre og fremstillet i overensstemmelse med de regler og love, der er opsat af den officielle CE-mærkningsorden. De risteskovle, du finder på Scanbolt.com, er ikke blot designet med henblik på, at deres ydelsesevne skal være så høj som muligt – vi finder det ligeledes vigtigt, at de produkter, vi fremstiller, har en lang levetid, så du får en risteskovl, som du kan have glæde af i mange år fremover. Når du køber din nye risteskovl hos os, sørger vi for at montere nøjagtigt den type ophæng derpå, som du ønsker. Hvis dit ønskede ophæng er vægtklassens standardophæng, så er både det og monteringen inkluderet i prisen.

Scanbolt.com er din ekspert i reservedele til maskiner

Hos Scanbolt.com gør vi alt, hvad vi kan, for at give vores kunder den bedste service. Med mange års erfaring i bagagen er vi i dag eksperter i reservedele til alle former for maskiner, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af risteskovle eller nogle af vores andre produkter, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vores venlige og kompetente medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 48 44 83 30 og mail info@scanbolt.com.

Posted in: Maskiner