Hold bakterierne væk

By:

Går du meget op i at være sund og rask? I så fald handler det også om at holde bakterierne væk fra livet. Læ med i denne artikel for at se, hvordan du kan få styr på baktusserne.

Vask og rens fingre

Det er utrolig vigtigt at have et fokus på sine fingre, hvis man gerne vil undgå, at bakterierne kommer med alle deres sygdomme. Det er for eksempel en god ide at gøre det til vane, at man helt automatisk går hen og vasker fingre, når man kommer hjem ude fra byen. Man tænker sjældent over, hvor mange ting det er man går og røre i hverdagen. Men på den måde kan man altså sagtens ende med at samle en masse sygdomme sammen, fordi andre syge mennesker smitter en.

Du kan eventuelt også benytte hånddesinfektion, hvis du er træt af at gå og vaske fingre hele tiden. Det kan også være lidt mere skånsomt for hænderne alt afhængig af hvilken hånddesinfektion du får fat på.

En nem måde at sørge for, at man altid har hånddesinfektion derhjemme, er at købe det inde på nettet. Her er der ret gode muligheder for at gøre dette. Det er naturligvis langt nemmere at bestille det herinde og simpelthen få det leveret fremfor at rende ned i byen.

Sørg for at du ikke er stresset

Hvis du gerne så vidt muligt vil at undgå at blive syg, så handler det også om at kigge på ens stressniveau. Hvis man går og er meget stresset for tiden, så er det ikke noget under, at man samler rigtig mange sygdomme sammen.

Vores immunforsvar falder nemlig en hel del, når vi går hen og bliver stresset. Din krop går i alarmberedskab og dermed ender du også ofte med at blive langt mere sårbar, end hvis du havde en mere afslappet hverdag.