Har du brug for en pause?

By:

Mange af os løber alt for stærkt i hverdagen, og det kan være svært at vide, hvordan man kommer på rette spor igen efter en lang og stresset periode. Det er ikke alle, der har tid til og mulighed for at tage en lang ferie – men det er heller ikke den eneste løsning. En langt mere effektiv løsning, som du kan benytte dig af i hverdagen midt i Aarhus, er floating. Floating er en terapi- og wellnessform, der kan hjælpe dig med finde ro i hverdagen, overkomme stress og hjælpe din genoptræning på vej. Floating eller flydeterapi har således mange gode egenskaber, der kan hjælpe dig med at få en hverdag uden stress, smerte og jag.

Hvordan virker floating?

Floating blev udviklet tilbage it 1950’erne af en psykiater og neurolog, der gerne ville studere effekterne ved at isolere hjerne. Han fandt ud af, at der er mange fordele ved at opholde sig i et sansebegrænset rum. Det unikke rum, som en flydetank udgør, kan man ikke finde andre steder – og floating virker unikt for den enkelte. I flottanken bliver man begrænset for 90% af ens normale sanseinput og nærmest fri for tyngdekraften, og dette giver både krop og sind mulighed for at holde helt fri og samtidig få genskabt en naturlig balance. Vandet i tanken er opvarmet saltvand, der har nogle gode egenskaber – blandt andet er det med til at forbedre din søvnkvalitet, mindske migræne og så har det gode effekter på din hud og dit stofskifte.

På Floatstudio.dks hjemmeside kan du booke en tid, læse mere om de mange fordele ved floating samt se forklarende og informative videoer, hvis du gerne vil vide mere. Du kan desuden få 10% rabat på dit første float, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Så hop ind på hjemmesiden og find ud af, hvordan floating kan hjælpe dig i hverdagen.

Posted in: Sundhed