Guide: Få det bedste ud af dit værksted

By:

Værkstedet er et rum, hvor far kan få lov at udfolde sin magi, og det er uanset, om det er et separat værksted i haven eller indbygget i kælderen eller garagen. Der er mange måder at optimere værkstedet på, og vi giver dig her gode råd med på vejen, hvis du vil bygge om eller bygge op.

Praktiske værkstedsgulve

Værkstedsgulve behøves ikke være dyrt sildeparket. Tværtimod kan du faktisk bruge mange typer af billige gulve i dit værksted, da gulvet forventes at få nogle mærker og nogle tæsk, når far svinger hammeren. Værkstedsgulve i epoxy er en både praktisk og billig løsning, da det er utroligt nemt at rengøre og samtidig godt kan holde til tabt værktøj og lignende. Det er noget, som far vil sætte pris på i længden i hvert fald.

Værktøjsvæg

Har du alle din værktøjer i skuffer og kasser stående rundt omkring? Ved du heller ikke helt, hvor tingene er helt præcist, og går du igennem 3-4 kasser, hver gang du prøver at finde noget? Så kender vi godt udfordringen. Med en værktøjsvæg får du udnyttet værkstedets kvadratmeter rigtig godt, da pynt og billeder alligevel sjældent er noget, man benytter sig af, når man skal hamre og save. Få det fulde overblik over alt dit materiale.

Billigt trapeztag

Bygger du et nyt værksted fra bunden, behøves du heller ikke gøre et stort show ud af taget. Du skal blot sikre dig, at vand ledes væk, så der ikke drypper ned i værktøjet. Her er trapeztag en fantastisk og billig løsning, som rigtig mange værksteder gennem tiden er blevet bygget med.

Posted in: Gulve