Gorridsen Design sørger for kvalitet til dig

By:

Går du op i kvalitet og komfort, men også bæredygtighed og et lækkert design? Så er Gorridsen Design altså lige noget for dig. Bag mærket finder du Marianne Gorridsen, som selv har mange års erfaring i modebranchen. I designprocesserne findes der især inspiration fra 50’erne og 60’ernes danske møbeldesign. Brandet går meget op i at skabe tidløse og enkle designs som aldrig går af mode og derfor kan bruges år efter år. Kvalitetsmæssigt går du heller ikke ned med Gorridsen Design, hvis produkter er fremstillet af tekstiltyper som cashmere og uldmix.

Find et stort udvalg af Gorridsen Design

Hvis du er på jagt efter komfortabelt og bæredygtigt tøj, så tjek udvalgt af Gorridsen Design ud hos Det Halve Kongerige. Her finder du alt lige fra skønne bluser og fine toppe, til lækre ponchoer og varme striktøjer. Af tilbehør kan du blandt udvalget finde et hav af behagelige strømper og halsedisser. De har alt til dig, der ikke vil gå på kompromis kvalitet og komfort. Lige meget hvilke farver og toner du er til, kan du også være sikker på, at du finder noget, der passer til din stil. Der er nemlig et bredt udvalg af farver at vælge imellem, alt fra funky blå og lyserøde toner, til rolige brune og beige toner.

Støt peruvianske kvinder

Køber du en vare i 100% baby alpaca uld fra Gorridsen Design, er du med til at hjælpe kvinder fra Peru ud af fattigdom. Varerne af denne type bliver nemlig produceret på et lille strikkeri i Peru, hvor kvinderne laver arbejdet på håndstrikkemaskiner og i hånden. Du hjælper altså kvinderne med at forsørge sig selv og deres børn og samtidig med at sende deres børn i skole.