Georg Rauh Miljø leverer produkter til affaldshåndtering, kontor, transport og rengøring

By:

Hos Georg Rauh Miljø er vi specialiseret i affaldshåndtering, kontorudstyr, transportvogne og rengøringsartikler. Vi tilbyder rengøringsartikler til pletfri og behagelig rengøring samt markedets største udvalg af affaldsspande, der tjener et væld af formål – både indendørs og udendørs. Derudover finder du i vores webshop et bredt sortiment af transportvogne, der omfatter alle former for lager-, kontor- og køkkenvogne samt et univers af kontorudstyr til indretning af komfortable, flotte og praktiske kontorer. Vores produktsortiment opdateres og udvikles jævnligt, så vi altid er på forkant med branchens nyeste tendenser. Det er vi i stand til, fordi vi har mere end 25 års erfaring inden for feltet. Georg Rauh Miljø blev stiftet i Rødovre tilbage i 1993, men i dag har vi vores daglige gang i Albertslund, hvorfra vi betjener glade og tilfredse kunder i hele landet. Vores kunder udpeger i særdeleshed vores loyale service, uovertrufne kvalitet og fordelagtige priser som hovedårsagerne til, at de foretrækker os.

Stort udvalg på Rauh.dk

Af produkter til indendørs og udendørs affaldshåndtering finder du på Rauh.dk blandt meget andet solide affaldsstativer, funktionelle pedalspande, en verden af skraldespande, askebægre i forskellige designs, kvitteringsbokse til eksempelvis bankkvitteringer og papirkurve fremstillet af metal, kurveflet eller plast.

Vores udvalg af transportvogne byder eksempelvis på bæredygtige lagervogne, praktiske plateauvogn, gittervogne i forskellige størrelser, rulleborde i flere designs, serveringsborde til anretning i kantiner og lignende samt arbejdsvogne til transport af diverse gods. Hvis det er kontoret, der trænger til en overhaling, så kan du indrette det med måtter, stole- og arbejdsborde, plantekummer, udstyr og reoler fra vores webshop. Eller give det en hovedrengøring med produkter fra vores udvalg af rengøringsartikler, som blandt andet omfatter rengøringsmidler, støv- og vandsugere, papir til aftørring og rengøringsvogne.

Posted in: Erhverv