Frugtlevering i København

By:

Frugtkurven.dk er en af Danmarks største frugtleverandører af firmafrugt, som tilbyder levering af frisk frugt til både små og store frugtglade firmaer i Hovedstadsområdet, København og Stor København.

Med professionel frugtlevering i København, får I sæsontilpasset og lækker frugt, til glæde for alle som sætter pris på kvalitet i hver en bid. Dertil har Frugtkurven et bredt udvalg af økologiske frugter, snacks og nødder uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Det betyder at I får et bredt og varieret sortiment leveret lige til døren – lækkert, nemt og sundt.

Frugtlevering fra Frugtkurven er personlig levering hver gang. De har egne og faste frugt-chauffører til alle deres frugtleverancer i København. Med Firmafrugt fra Frugtkurven bliver jeres frugtkurve eller frugtkasser leveret mellem kl. 7.00 og 11.00, og I kan altid justere på jeres firmafrugtaftale. Eksempelvis kan I sætte den på pause under ferieafvikling eller i forbindelse med afvikling af kurser og helligdage. Jeres tilpasninger på frugtleveringen skal blot være Frugtkurven i hænde senest 2 hverdage før og inden kl. 11.00.

Leveringsomkostninger er separat fra Frugtkurvens produktpriser. Der pålægges 40 kr. eks. moms, pr. leveringsadresse pr. leveringsdag, hvis andet ikke er anført i ordrebekræftelsen. Frugtkurven opkræver ikke ekstra gebyr som f.eks. miljøtillæg, administrationsgebyr etc.

Ved forgæves kørsel hæfter kunden selv for frugtleverancen. Frugtkurven forbeholder sig ret til at bekoste kunder for manglende eller mistede frugtkurve og frugtkasser. Beløbet vil være afhængigt af kasse- og kurvestørrelser samt type og omfanget heraf.

Frugtkurven yder ekstra service ved at levere frugt helt op på kontoret, hvorved der nogle gange kræves adgangskort eller nøgler. Ved udlevering af sådanne til en af Frugtkurvens medarbejdere bliver dette blive betragtet som et personligt kort eller nøgle. Ved tab af disse vil Frugtkurven ikke være ansvarlig for erstatning til reproduktion af nye kort eller nøgler eller til omstilling af låsesystem.

Hvis du har spørgsmål til frugtordning med frugtlevering eller, hvis I kunne tænke jer et godt tilbud på en frugtordning hos jeres virksomhed, så kontakt Frugtkurven.dk allerede i dag.

Posted in: Frugtlevering