Find den helt rette erhvervsbeklædning hos ekco.dk

By:

Mange brancher i Danmark har strikse regler for beklædning og fodtøj. Det er ikke for at være besværlige, men for at beskytte medarbejderne. De fleste steder foregår det således, at virksomheden køber tøjet ind og derefter deler det ud til de ansatte. Så slipper den enkelte nemlig for at skulle finde rundt i regler og størrelser. Hos https://ekco.dk/ kan du købe stort ind af erhvervsbeklædning og -fodtøj.

Den danske virksomhed har flere årtiers erfaring og forhandler en lang række kvalitetsmærker. Mascot, Engell og Carhart er blot nogle af de anerkendte og slidstærke mærker, du finder på hjemmesiden. Ekco.dk kan hjælpe dig med at klæde dine medarbejdere på, hvad enten det er kokke, tjenere eller tømrere – eller alt derimellem!

Du har også mulighed for at få broderet eller trykt logo på tøjet. Det er en nem måde at gøre din virksomhed synlig på, og samtidig styrke dine ansattes autoritet. Dine ansatte er din virksomheds ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt at du klæder dem på så de fremstår så pålidelige og professionelle som muligt.

Et stort udvalg af overtøj, fodtøj og tøj med logo til alle brancher

I den store forretning ved Roskilde kan du komme forbi og se på det enorme udvalg. Her har du mulighed for at prøve tøjet på, mærke stoffets kvalitet og ikke mindst finde de rette størrelser. Derudover kan du finde Sjællands største udvalg af sikkerhedssko med størrelser fra 34-51.

Der forhandles også en lang række overtøj og udendørs tøj, som blandt andet er velegnet til gartneri og andre friluftserhverv. Her er både regnjakker, bukser og gummistøvler, så ikke en dråbe kan trænge ind.

Du kan også finde sikkerhedstøj med reflekser, der lever op til EN20471. Virksomheden har i det hele taget stor ekspertise i krav og regler for sikkerhedsbeklædning – så du kan altid spørge dem til råds.

Tag et kig på hjemmesiden eller sving forbi den store butik i Roskilde.

Posted in: Arbejde