Finansiering til privat og erhverv

By:

Hos Lysdahl Simonsen, din bilforhandler i Silkeborg, er vi glade for at kunne tilbyde de bedstefinansieringsløsninger i samarbejde med Santander Bank. Det er en enestående mulighed for aterhverve sig sin drømmebil med få og simple skridt.

Vilkårene for lånet er særdeles attraktive, og lånet kan altid indfries eller betales fuldt ud uden ekstraomkostninger. Det er en oplagt og fornuftig chance for at få fingrene i den bil man altid har gået ogdrømt om, både som privatperson og erhvervsdrivende.

Få en hurtig og nem godkendelse

Med en hurtig godkendelse og rask ekspedition, kan det tit lade sig gøre med en online godkendelse aflånet, så det går endnu hurtigere. Med en så hurtig ekspeditionstid, er det derfor muligt at komme nedtil din bilforhandler i Silkeborg og køre hjem i en ny bil samme dag. Det er ikke nødvendigt medbankmøder eller lange svartider, det kan ikke være nemmere.

Muligheder for lån

Der er forskellige lån man kan tage, så der er rig mulighed for at finde det lån, som er lige præcis detrigtige for dig. Med Santander Bank kan man vælge både almindelige købekontrakter med 20% iudbetaling, og også uden udbetaling. Fællesnævneren for begge disse lån er at de tilbydes med op til 96måneders løbetid, så man har virkelig rige muligheder for at få sin drøm opfyldt sin bilforhandler i Silkeborg.

Din drømmebil er inden for rækkevidde

Mulighederne hos din bilforhandler i Silkeborg er mange, og de venter bare på at blive udnyttet.Det store udvalg af eksklusive bilmærker hos Lysdahl Simonsen, gør det til en fornøjelse for dig at kiggeefter din nye bil. Om du leder efter en hurtig sportsvogn, eller en mere familievenlig bil, så er det oplagtat lede efter din nye drømmebil hos din bilforhandler i Silkeborg.

Posted in: bilforhandler