Få opdateret dine staldbygninger med interiør fra Staldinventar.dk

By:

Danmark er et gammelt landbrugsland, og på trods af at mange i løbet af de sidste hundrede år er flyttet til byen, er der stadig liv på landet. De gamle gårde, hvor produktionen er blevet nedlagt, er blevet omdannet til hyggelige landsteder. Her holdes ofte nogle få husdyr, såsom heste, får og høns. Få indrettet dine stalde ordentligt med hjælp fra Staldinventar.dk.

Staldinventar.dk er en webshop, hvor du kan købe diverse interiør til dine landbrugsbygninger. Shoppen er inddelt i overskuelige kategorier, så du nemt kan navigere mellem varerne:

  • Hestebokse
  • Staldvinduer
  • Stalddøre
  • Staldtilbehør

I galleriet på hjemmesiden kan du se billeder af nogle af de løsninger, der tilbydes. Her kan du også lade dig inspirere til hvordan dine stalde kan fornyes.

Den danske virksomhed har fire årtier på bagen, og derfor stor erfaring på deres område. På de fire årtier er virksomheden gået fra at være en traditionel smedeforretning, hvor al produktion foregik på stedet, til også at forhandle varer fra underleverandører med et større varesortiment. Smedeværkstedet eksisterer dog stadig, og mange varer produceres her.

Staldinventar.dk har dog ikke fået storhedsvanvid, og sætter stadig pris på den nære kundekontakt. Det er vigtigt for dem at sørge for, at kunden altid bliver hørt. Der er altid fokus på at skabe de mest alsidige løsninger.

Alsidige produkter til heste- og kostalde

På Staldinventar.dk finder du stort set alt, hvad du har brug for, når det kommer til stalde. Hestebokse produceres i forskellige træsorter samt i plast, alt efter hvad du foretrækker. Staldvinduer fås i standard- eller specialstørrelse, og kan altså tilpasses selv stalde af ældre dato og skævere bygningsværker.

Der er også et stort udvalg af stalddøre, både med enkelt- eller dobbeltdør. Under tilbehør finder du udstyr til fodring, såsom høhække og vandingssystemer.

Posted in: Staldinventar