Få flotte resultater med trimmer til kat

By:

Nogle gange kan vores kære kæledyr godt have brug for hjælp til at komme af med den sidste vinterpels. Eller måske har du en speciel racekat, eller en kat med særlige sundhedsmæssige behov, for der er brug for en trimning. Hos Thordal finder du et godt udvalg af trimmere til katte i høj kvalitet. Din kat fortjener det bedste og den bedste hårtrimning.

Alt i hårklip

Søger du mere end bare en trimmer til en kat, så har vi også hårklipningsmaskiner til andre dyr såsom heste eller hunde. Det kan være snedigt at trimme ens hest om vinteren, så den ikke sveder og bliver syg med dækkenet på eller efter ridning. Om foråret kender du det sikkert godt, at du næsten kan samle en hel hund bare med den pels din hund fælder. Med en trimning kan du undgå ekstra rengøring og syge kæledyr.

Professionelle frisørsakse

Når du har lagt en trimmer til kat i kurven på vores hjemmeside, så kan du ligeledes også finde en trimmer til dig selv. Vi har et bredt udvalg af professionelle frisørsakse på vores hjemmeside, fra kvalitetsmærker såsom Jaguar eller JoeWell. Lige meget om du søger små frisørsakse på 4 tommer eller de større på 7 tommer, så finder du det her hos os. Hos Thordal er vi specialiseret indenfor klipningsprodukter, så du kan trygt handle hos os og vide, at du modtager produkter, som er robuste og i høj kvalitet. Har du brug for råd eller vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte klippeløsning.