Få en smuk jul med et Nordmannsgran juletræ

By:

Nordmanssgran er et af de mest populære sorter, når det kommer til danskernes yndlingsjuletræ. Træet kom til Danmark i 1850 og har siden da pyntet i flere og flere stuer landet over. Grunden til at træet er så populært, er på grund af dens smukke mørke bark og dens fyldige skud med masser af nåle. Når du køber et Nordmannsgran juletræ køber du ikke kun et smukt træ, men viderefører også en over 170 år gammel tradition. Byd et smukt Nordmannsgran juletræ ind i dit hjem allerede i år.

Den bedste service hos Lynge Nielsen Juletræer

Lynge Nielsen Juletræer er en virksomhed, som har masser af erfaring inden for juletræsbranchen. Du kan derfor trygt købe dit perfekte juletræ igennem os. Vi kan guide og vejlede dig til at finde lige præcis det træ, der passer bedst til dig. Om det er juletræer med klump til udendørs juledekoration i indkørslen eller om det er et smukt Nordmannsgran juletræ til den 24., så finder vi en skræddersyet løsning til dig.

Et træ, der passer i din stue

Iblandt vores Nordmannsgran juletræer finder du forskellige størrelser alt efter, hvor højt loftet er, eller hvor højt du ønsker træet skal være. Vores Nordmannsgran er primært mellem 1,00 til 1,25 m. De leveres i robuste net, og du er altid sikret at modtage et friskt træ, når du handler hos os.

Mangler du tilbehør til dit træ, så finder du også ting såsom juletræsfødder i vores sortiment. Grib telefonen eller tag til tasterne allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få et smukt og stærkt træ leveret hjem til dig og skru op for julehyggen.