Få de bedste pallereoler til din virksomhed

By:

Pallereoler er en god løsning i forhold til at stable en masse i højden og på relativt lidt plads. Reolerne giver mere plads og giver et godt overblik over, hvad der ligger på hylderne. På den måde bliver det nemmere at overskue lageret. Hvis du er på udkig efter nye pallereoler, kan du med fordel se på de reoler, Hans Schourup forhandler. I hans virksomhed har de mange års erfaring med at forhandle pallereoler. De har derfor markedets bedste til en favorabel pris og kan hjælpe dig med tips og gode råd, inden du køber reolerne. 

Kvalitets reoler

Lige gyldigt hvad du køber, er det vigtigt, at det er en god kvalitet, så det kan holde i mange år. Det gælder ikke mindst pallereoler, der skal kunne holde til vægten af mange hundrede kilo gods hver dag år ud og år ind. Alle de pallereoler, som Hans Schourup forhandler, er ISO 9001 godkendt og lever op til de nyeste EU sikkerhedsnormer. Det betyder, at de lever op til alle de krav, der stilles til pallereoler. Du kan derfor være sikker på, at lige meget hvilken type pallereol du køber hos Hans Schourup, så er det en, der kan holde til det, den skal kunne holde til. 

Få hjælp til at vælge den rigtige reol

Der er mange faktorer at holde styr på, når I skal købe nye pallereoler til virksomheden. Derfor kan det være rart at få noget kyndig vejledning, inden I kaster jer ud i et køb. Hos Hans Schourup har de over 30 års erfaring med salg af pallereoler. De kan derfor give dig en god og fyldig rådgivning i, hvilken slags pallereoler I bør købe til lige netop jeres virksomhed. Det kan der nemlig være stor forskel på. 

Hans Schourup fører blandt andet Ross pallereoler. De har en bæreevne på op til 18 tons og kan blive op til 12 meter høje. De har også Link pallereoler, der kan bære op til 22 tons. Det kommer an på, hvilket behov I har i jeres virksomhed. 

Hans Schourup har også pallereolsystemer til dybdestabling. Det er særligt anvendeligt, hvis I har mange af den samme type vare. Med dybdestabling er en kompakt lagerløsning, der udnytter pladsen fuldt ud, både i højden og i forhold til gulvareal. Det betyder dog også, at der vil være nogle af varerne, som I ikke nødvendigvis kan komme til hele tiden. Hvis I fører sæsonvarer, kan dybdestabling også være en god ide, da I jo så vil have et lager af varer, som I ikke skal bruge i den givne sæson. 

Din sikkerhed for en god reol

Hans Schourup er medlem af brancheforening FLAM. Du kan derfor være sikker på, at de lever op til alle krav og regler, der er på området. De driver et effektivt lager på forsvarlig vis og lever op til alle sikkerhedsstandarder, som påkrævet af Dansk Standard. 

Derudover kan du være sikker på at få din pallereol leveret til tiden. Hos Hans Schourup går de meget op i, at du kan regne med, at du får dine varer til den dag, du har bestilt dem. 

Posted in: Pallereoler