Få alt i værktøj hos Dorch & Danola

By:

Lige meget om du er gør-det-selv typen, der har et stort behov for forskellige typer værktøj, eller er professionel håndværker, så finder du alt, du behøver af værktøj hos virksomheden Dorch & Danola via deres webshop dorchdanola-netbutik.dk. I ro og mag kan du sidde foran computeren og let og hurtigt finde frem til lige præcis det, du har brug for.

Hos Dorch & Danola elsker de værktøj, kalder sig selv for værktøjsnørder, har en enorm viden inden for området, og sælger alt inden for elværktøj, maskiner og tilbehør til industrien. Webshoppen er ekstrem omfattende, men også let at navigere rundt i. Der findes simpelthen kategorier til alle typer værktøj og tilbehør til at udføre dit arbejde. Blandt de mest populære varer på dorchdanola-netbutik.dk kan nævnes akku maskiner. Udvalget er ekstremt stort af batteridrevne og genopladelige maskiner til stort set alle formål. Naturligvis kan du også få alt i normalt EL-værktøj, lige fra affugtere til varmeblæsere og faktisk også effektive aircondition maskiner. Men du kan hos Dorch & Danola også få, hvad du skal bruge af arbejdsbeklædning, inklusive sikkerhedssko og handsker, du kan få, hvad du skal bruge til at lave belysning og andet i el-artikler, du kan få alt i bits, bor og save. Men også dyvler, rundstokke, fiks og lys, fugemasse, lim og tape, alt i målværktøj, alt i pensler, børster og koste. Du kan få det helt basale håndværktøj, naturligvis søm og skruer, plus også sikkerhedsudstyr, slibeprodukter, skærende værktøj, trykluftværktøj. Men faktisk også inventar til dit værksted heriblandt skabe, funktionsskamler og andet til at opbevare dit værktøj. Men også rigtig meget andet. Og faktisk findes også en kategori med brugt værktøj, så du kan være heldig at gøre et kup via dorchdanola-netbutik.dk.

Og husk at hvis du ikke kan finde, det du skal bruge i websshoppen, så er du altid velkommen til ringe på tlf. 66 15 50 40 eller skrive på info@dorchdanola.dk, så finder Dorch & Danola en løsning til dig. Det er også muligt at besøge virksomhedens 1500 m2 store showroom i Odense. Dorch & Danola er stedet at finde dit værktøj.

Posted in: Uncategorized