Er du klar til at højne din madlavning?

By:

Det er måske snart din tur til at være vært for madklubben, og de sidste par gange har folk virkelig lavet nogle spændende og lækre retter, og du vil gerne lave noget mindst lige så lækkert – og måske noget, der vil få dem til at spørge efter opskriften efter første bid. Hvis det er tilfældet, eller hvis du bare gerne vil servere en perfekt tilberedt bøf for familien lørdag aften, så vil du helt sikkert kunne få gavn af en sous vide – og har du allerede en, ja så kan du udforske de mange muligheder med noget fedt sous vide tilbehør. Hos pmshop.dk kan du finde alt i sous vide, som vakuumpakkere, cirkulatorer, kar og meget andet.

Udforsk flere sider af madlavning

Med en sous vide vil du altid få den perfekt tilberedte bøf, den fungerer nemlig ved at den langtidstilbereder mad ved en lav og meget præcis temperatur i vakuumposer. Derfor skal man altid starte med at vakuumpakke det, man gerne vil tilberede, og dernæst putter man det ned i et vandbad, der holdes ved en lav temperatur. Det betyder at du kan klargøre dine bøffer og lade dem blive tilberedt mens du gør resten af middagen og huset klar til dine gæster, og når det så er tid til spisning, smider du bøfferne en hurtig tur på panden eller grillen, så de får en lækker sprød stegeskorpe. Du vil aldrig lave dine bøffer anderledes igen. Det er dog ikke bare bøffer du kan lave i en sous vide, du kan lave alt slags kød, grøntsager, fisk osv. i den.

Er det første gang du skal have en sous vide, kan du finde sæt og starter kits, så du kan komme godt i gang – se udvalget og lær mere om sous vide via linket længere oppe.

Posted in: Isenkram