Er du en ven af naturen?

By:

Naturen har givet os så meget, og vi har ikke altid været lige gode til at give den noget igen. Synes du også det skal til at ændre sig, men ved du ikke helt hvordan du skal gå i gang? Hos Adiso.dk arbejder de med naturen og mod en sameksistens, og nu har du også mulighed for at tage del i dette arbejde. De tror på naturens healende og stressreducerende kraft – og den starter, når vi tager os af den.

Fem fede måder du kan komme tættere på vores skønne natur

  1. #Naturing: De fleste mennesker bruger hele deres dag indenfor, og det er blandt andet en af grundene til at stress er blevet til en folkesygdom. Heldigvis kan naturen være os en hjælp, og derfor designer de hos Adiso også uderum, som kan bringe naturen tilbage til vores hverdag og roen tilbage i vores sind.
  2. Drøm digitalt – oplev fysisk: Bliv inspireret gennem artikler, blomster-webshoppen og det månedlige nyhedsbrev kan du finde alt til dit nye uderum. Bestil det online og få leveret lige døren, det er nemt og bekvemt og en god start på vejen til et skønt uderum.
  3. Spred glæden: Ved at inddrage naturoplevelser i arbejdsdagen kan man få et kærkommet pusterum og skabe plads til de kreative tanker – det er godt for både arbejdsgivere og medarbejdere.
  4. 1 million changemakers: Når du deler naturen, ændrer du verden! Igennem Adiso kan du komme på en liste over changemakers – du kan starte med at give et blomsterløg som den næste fødselsdagsgave.
  5. Fra det lokale til det globale: Arbejdet starter i det lokale, og desto flere lokale spillere der er, desto større bliver netværket. Og du kan være med til at skabe endnu en lokal gren – hvem ved, måske netværket en dag spreder sig globalt!

Læs mere og bliv inspireret på deres website.

Posted in: Hus & Have