Epoxy

By:

Epoxy kan bruges til mange ting – gulve, bordplader og andre overlader – og har i den grad mange gode egenskaber. Epoxy er nemlig et utroligt stærkt bindemiddel, som både er slidstærkt, langtidsholdbart, fugefrit og ikke mindst rengøringsvenligt. Epoxy bliver derfor ofte brugt i industrien, hvor gulvene lider overlast, men også i det private, hvor det særligt bliver anvendt i køkkener, stuer, garager og værksteder.

Klar Epoxy
Med Epoxy vil dit gulv eller dit bord være i stand til at bære tunge materialer, uden at det tager skade, og det er derfor et optimalt valg til både det private og erhverv. Udover at epoxy er slidstærkt og holdbart, så tilfører det ovenikøbet et flot look til rummet.

Hfmarine.dk tilbyder permakotes til diverse overflader. Her kan du kan blandt andet få permakote 2 komponent klar epoxy uden opløsningsmidler, som dækker jævnt, og som giver en glaslignende og fantastisk flot overflade. West System’s permakote er både modstandsdygtig overfor vand, sprit, forskellige syrer og opløsningsmidler, mens Permakote Clear Coating Peoxy kan anvendes sammen med diverse farve- og metallic tilsæt.


Mange års ekspertise og erfaring
Epoxy består af flere lag i slidstærke materialer, som tilsammen giver den lange holdbarhed. På hfmarine.dk kan du læse meget mere om epoxy og de forskellige permakotes – herunder permakote 2 klar epoxy, som altid er et sikkert valg. HF industri og Marine Aps startede tilbage i 1992 og var nogen af de første importører af epoxy i Danmark. De har derfor mange års erfaring og ekspertise med i bagagen, hvorfor du kan være sikker på, at du her kan få den helt rette rådgivning og vejledning indenfor epoxy. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du finde deres kontaktoplysninger her.