Drop de tunge løft: Invester i en løftevogn

By:

Med en løftevogn, som hurtigt og nemt løfter dæksler, får du let adgang til brønde og kloaker. Hos Asp Produktudvikling har vi udviklet en løftevogn, som kan betjenes af en enkelt mand, og som kan løfte tunge dæksler med en vægt på op til 125 kilo. Løftevognen kan løfte dæksler op fra en dybde helt ned til 50 centimeter. Løftet tager ikke mere end et par sekunder, og det foregår uden brug af dine kræfter. Løftevognens egenvægt er lav og ligger på omkring 12 kilo. Løftevognen er naturligvis på hjul, så du blot kan trille de 12 kilo frem og tilbage frem for at løfte vognen. Længden på løftevognen er 150 centimeter, og bredden er 53 centimeter.

Fordele ved Asp Produktudviklings løftevogne

Der er mange fordele ved at investere i en løftevogn fra Asp Produktudvikling. Vi har samlet de fem største her:

  • Spar på dit mandskab: Med en løftevogn ved hånden er en medarbejder reelt set nok
  • Løftevognen er praktisk og nem at håndtere
  • Skån dine medarbejdere: Løftevognen klarer de tunge løft
  • Løftvognen er sammenklappelig, så den ikke fylder under transport, og den kan hurtigt pakkes sammen
  • Hjulene på løftevognen er terrængående, hvilket vil sige, at de ikke udfordres af ujævne underflader, og det giver en stor fleksibilitet

Asp-produkt.dk er din specialist i løfte- og håndteringsudstyr

Hos Asp-produkt.dk har vi udviklet, produceret, solgt og leveret udstyr til løft og håndtering i 25 år. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter inden for branchen, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Vores engagerede og dygtige medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 98 66 92 69 og mail asp@asp-produkt.dk.

Posted in: Industri