Dræb kedsomheden: Sådan undgår du at kede dig ihjel under corona

By:

Danmark er ved at åbne helt op igen, men der er stadig mange restriktioner og begrænsninger i hverdagen, som gør, at vi stadig ikke helt kan leve, som vi gerne vil. Samtidig kan lokale regioner være helt lukket ned. Derfor har vi her samlet nogle tips til, hvad du kan give dig til, hvis du er ved at gå ud af dit gode skind under corona.

Scrapbooking

Scrapbooking er kommet en smule på mode igen, selvom mange af os måske husker de flotte mapper fra vores barndom med frimærker og andre kreative ting i. Hvis du har et samler-gen, så kan scrapbooking være noget for dig, og du kan i den helt rigtige scrapbooking butik finde alt det, du har brug for for at komme godt i gang igen.

Begynd på et instrument

Det er aldrig for sent at begynde at spille et instrument. Særligt kan det være en god ting at give sig til, hvis du generelt føler, at du har noget tid i hverdagen, som du gerne vil udnytte bedre. Og findes der noget mere romantisk end at kunne hive guitaren frem og spille din udkårnes yndlingssang? Vi tror det næppe.

Madlavning

Mange danskere har i stor stil taget bagning og lignende gastronomiske projekter til sig under corona. Og det er en glimrende egenskab at kunne lave mad, fordi det er noget, som man altid kan få brug for. Den seneste tid har vist tendenser til, at vi køber mere udefra, men det er både billigere og sundere at købe ind til det store måltid derhjemme.

Posted in: Hobby