Dit barns bedste legetøj er en Gøtz dukke

By:

Bamser og dukker er ofte det legetøj, som ens barn beholder i længst tid, hvilket sætter store krav til kvaliteten – og netop på kvalitet er Gøtz dukken svær at konkurrere med.

Man husker det næsten fra sig selv – ens yndlingslegetøj. Det legetøj, der lå på loftet i årtier fordi man ikke kunne nænne, at smide det ud. Hvis du går op og kigger på loftet, så er der med al sandsynlighed en Gøtz dukke i blandt dit gemte legetøj, og den er lige så fin som dengang, men det er intet tilfælde.

Fra papmache til højkvalitetslegetøj

Gøtz dukken har taget turen fra papmache til højkvalitetslegetøj – en tur, der gør den svær, at hamle op med, når det kommer til kvalitet. Med højkvalitets vinyl bliver hele legeoplevelsen sjovere for barnet, da Gøtz dukkernes arme, ben og hoved føles bløde og næsten ægte. Derudover, har de øjne, der kan lukkes, når den skal sove.

Dukkerne findes i et utal af designs lige fra slaskedukke til dukker med bevægelige led, men altid i samme høje kvalitet. Derfor kan man være sikker på, at der altid er en Gøtz dukke, der passer til ens barn.

En dukke, der passer til dit barns liv

Dukkens strålende øjne, bløde kinder, bevægelige ben og arme, drager børnenes fantasi hen i en fortryllende og magisk verden, hvor der er plads til, at barnet kan udtrykke sig og skabe et rum, hvor deres Gøtz dukke og barnet selv er i centrum.

Til dukkerne findes der uanet mængder af udstyr, der inviterer til, at barnet kan få en Gøtz dukke, der både ligner dem, men også passer til deres liv og som de kan dele deres oplevelser med. Og præcis dét er det, en Gøtz dukke kan – smelte virkelighed sammen med magi igennem leg.

Posted in: Børnebutik