De vigtigste værktøjer til elektrikeren

By:

Der kan desværre ikke være uanede mængder af værktøj i værktøjskassen. Og når der er fuld fart på hverdagen, så er det ikke altid, at alt lige kommer med frem på arbejdspladsen. Derfor er det en god ide, at du som elektriker på forhånd har lavet dig en klar prioriteringslister over dit værktøj. Fordi det kan være svært, så får du nu en liste foræret. Hvis du stadig skulle mangle noget, så kan alt sammen findes i Specialbutikken.

Spændingstester


Spændingstesteren gør det nemt for dig at sikre din egen sikkerhed, samtidig med at du sparer tid. Du kan få den berøringsfri, så du kan måle spændingen ved blot at køre den hen over lederen. Og det bedste at det hele er, at den kan være i lommen.


skruemaskine og skruetrækker

Du når ikke at skrue ret mange skruer i løbet af dagen, hvis ikke du har en skruemaskine. Til gengæld kan du til tider få brug for skruetrækkeren, så den skal du heller ikke skaffe dig helt af med.

Tang

Det er både vigtigt at have en universaltang og en spidstang på sig. Universaltangen sikrer dig et solidt greb, når du skal arbejde. Spidstangen kan du både bruge til at holde et solidt greb, men tangen skal også bruges til at klippe ledninger.

Stige

Stigen kan ikke ligefrem være i værktøjskassen. Dog er det stadig et af dine vigtigste redskaber, når du skal installere eller afinstallere elektronik i lofthøjde.

Sikkerhed

Husk altid at have sikkerheden i orden når du arbejder. Det er super vigtigt, at du altid arbejder med stødabsorberende handsker og sikkerhedsbriller. Du bliver nødt til at passe på dig selv, hvis du vil blive i branchen i mange år endnu.

Posted in: Værktøj