Chunky støvler til dame

By:

Gå efteråret og vinteren i møde med et par lækre chunky støvler, som er tidens hotteste trend. Cashott tilbyder et bredt sortiment af chunky støvler til kvinder i høj kvalitet og til skarpe priser. Udvalget byder både på støvler med lang og kort skaft, med højt og lavt plateau og i et væld af forskellige farver og materialer. Der er chunky støvler til enhver smag, og hvis du ikke allerede har et par derhjemme, er de er helt sikkert et must have til garderoben.

Råt og stilfuldt look
Chunky støvler er særligt kendetegnet ved den tykke sål, som både gør støvlen robust og giver et råt og stilfuldt look. De er smarte, behagelige og praktiske, og derfor er der heller ingen tvivl om, at chunky støvler er kommet for at blive. Det er støvler, som aldrig går af mode, og som kan bruges til alle livets lejligheder – på arbejde, til fest eller noget helt tredje. Cashott har chunky støvler i forskellige udtryk og looks, men fælles for dem alle er, at deres designs er tidsløse, og materialerne er langtidsholdbare. Sortimentet byder eksempelvis på de klassiske sorte læderstøvler med langt skaft, men også støvler med flere detaljer og farver.

Kvalitet fremfor kvantitet
Cashott følger altid tidens trends og tendenser, men formår samtidig at skabe noget tidsløst. Deres sko er karakteriseret ved høj kvalitet og komfort, feminine detaljer og dygtigt håndværk. Derfor er det heller ikke så underligt, at netop Cashott Copenhagen for alvor har gjort sit indtog i modeverdenen og har fået en førende plads i modebutikker – ikke kun i Danmark, men også i resten af Skandinavien og lande som Tyskland, Holland, England og Italien.