Bliv smertefri hos privat smerteklinik

By:

Har du problemer med skulderen efter tunge løft? Har du en diskusprolaps, du har brug for hjælp til? Eller har du været i et uheld og har fået et piskesmæld? Eller en helt anden smerte, du gerne vil af med? Så kan vi hos Smertefribevægelse hjælpe dig med at blive smertefri. At gå rundt med smerter er en kæmpe hindring i hverdagen og hos Smertefribevægelse er vi passioneret omkring at få dig på rette spor igen.

Moderne smertevidenskab

Før i tiden når man fik en skade af en art, gik man til lægen og fik diagnosticeret for eksempel piskesmæld. Det gør man stadig men ved brug af moderne smertevidenskab, kan man overkomme sin diagnose i samspil med ens liv. Det betyder at andre vigtige faktorer i dit liv såsom dit sociale liv og dit psykiske helbred også spiller en stor rolle i din helingsproces. Alt dette tager vi højde for hos Smertefribevægelse. Vi forstår at du er et menneske, der skal kunne fungere i mange aspekter af livet, og det tager vi med ind i vores skræddersyede forløb til dig.

Kyndig hjælp

Vores team består af folk med ekspertviden indenfor forskellige problemområder såsom knæ, skulder og ryg, for at nævne nogle få. I vores team finder du folk med uddannelser indenfor idrætsvidenskab, jordemoder og fysioterapi. Vi har altså med garanti en medarbejder, som kan hjælpe med at opnå at blive smertefri.

Book et uforpligtende møde

Er du nysgerrig på, om Smertefribevægelse virkelig kan hjælpe dig med at blive smertefri? Så kontakt os endelig og få en snak med os. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende møde med os. Vi er klar til at hjælpe dig med at få en smertefri hverdag.

Posted in: smerteklinik