Billigt guld: Derfor skal du tage på loppemarked

By:

Loppemarked er ikke noget, som mange danskere tager til, men der er en grund til, at der hver sommer dukker en masse små markeder op rundt på hvert gadehjørne. Vi har i denne artikel samlet nogle gode grunde til, at du skal tage på netop loppemarked, selvom det ikke ligefrem er noget, du har tradition for.

Brugskunst med patina

Nogle foretrækker de helt nye ting, mens andre foretrækker dem, der har fået lov at blive luftet en smule. Patina kan være utroligt smukt på eksempelvis en rustik krukke, og du kan være sikker på, at der ikke er nogen, der har noget, der ligner din. Samtidig kan du godt regne med, at prisen vil være langt fra nyprisen, hvilket kun er en ekstra god ting.

Du kan tjene mange penge på de rigtige genstande

Hvis du går på loppemarked for at finde de gode fund, så kan det vise sig at være en rigtig god investering. Nogle folk sælger ud af ejendele, som de aldrig bruger, og som måske har ligget på loftet som en arv fra deres bedsteforældre. Men hvem ved – måske det er et ægte maleri, som er mange penge værd, uden at nogen ved det.

Dekorer hjemmet personligt

Når du går på loppemarked, kan du finde nogle utroligt personlige genstande. Nogle gange også lidt for personlige. Men i sidste ende kan du finde nogle virkelig lækre genstande, som bare passer perfekt ind i dit hjem. Det finder du altså ikke i IKEA, og det er noget, som er helt unikt for loppemarkeder i dit område.

Posted in: Nipsting