Aiayu på Store Strandstræde

By:

Store Strandstræde i København kan du finde Aiayu’s eksklusive butik, som helt sikkert er værd at svinge forbi. Aiyayu tilbyder et stort sortiment af luksuriøse og kvalitetssikre styles, som ovenikøbet kombinerer design og komfort. Derudover er Ayiayu kendt for at have bæredygtighed i højsædet og anvende naturens bedste materialer såsom økologisk bomuld og silke. Deres kollektioner byder på alt fra skjorter, bluser og strik til bukser, nederdele og kjoler.

Tidsløst og bæredygtigt tøj til kvinder
Hos Store Strandstræde I København kan du finde et unikt udvalg af Aiayu’s tidsløse og bæredygtige styles. Tøjet bliver produceret med henblik på at imødekomme den moderne kvindes behov for en stilfuld og alsidig garderobe. Alle styles bliver fremstillet i bløde og langtidsholdbare materialer – såsom lamauld, cashmere og eri silke – med små feminine detaljer for øje. De forskellige designs er endvidere inspireret af skandinavisk mode og kan til hver en tid kombineres med resten af dine garderobefavoritter.


Færre, men bedre produkter
Aiayu tilbyder alt fra sweatshirts og sweatpants til pyjamas, badekåber, toppe, bluser og skjorter. Mange af deres styles er eksempelvis fremstillet i 100% økologisk og ufarvet bomuld, som kommer i dybe og holdbare nuancer. Du kan også gå på opdagelse i deres lækre udvalg af cashmere bluser, som både er bløde, varme og åndbare – og derfor velegnet til alle årstider. Eller deres forskellige feminine skjorter, som er fremstillet i den smukkeste silke.
Hos Aiya tror de på at skabe færre, men bedre produkter, så du hver gang er sikret den absolut bedste kvalitet. Uanset hvad du står og mangler til din garderobe, kan du med sikkerhed finde det hos Aiayu’s fysiske butik i Store Strandstræde i København.