4 ting, du ikke kan overleve uden i naturen

By:

Skal du på overlevelsestur, men ved du ikke helt, hvad du skal have med for at have de bedste odds mod naturens kræfter? Vi her i denne artikel samlet fire bud på forskellige ting, som alle kan vise sig at være nødvendige for dig på din tur i det blå.

En solid og stor rygsæk

Du kommer uden tvivl til at vandre lange stykker, og du skal derfor have en rygsæk, der er ergonomisk, og som kan have alt det udstyr med, som du skal bruge, uanset hvor lang din tur er. En militær rygsæk er et rigtig godt på bud et stykke udstyr, som du kan bruge.

Knive

På et eller andet tidspunkt får du brug for en kniv til et eller andet. Det er uundgåeligt, og derfor skal du bære en på, og helst gerne tæt ved hånden, fordi du kommer helt sikkert til at bruge den mere, end du lige går og tror.

Find vej med et kompas

Naturens helt egen GPS hedder et kompas, og den skal du bruge, når du skal finde vej og navigere. Specielt i mørket, hvor du måske ikke kan se specielt langt foran dig. Et kompas er en fantastisk opfindelse, du nu skal bruge til din fordel.

Skær ned på kiloene med en tarp

En tarp er kort sagt et letvægtstelt, og det er nødvendigt med et dækken til, når du skal sove, hvis du vil være tryg og nogenlunde varm. Det er ikke sikkert, du har plads til det helt store telt, og samtidig er en tarp nem at pakke sammen.

Posted in: Militærudstyr