4 hygiejniske råd til din klinik

By:

Du går sikkert og er rigtig spændt på at åbne din nye klinik. Dog er der en specifik ting, som er rigtig vigtige at have styr på, hvis du vil have tilfredse kunder. Det er hygiejnen. Det er de færreste mennesker, der synes det er fedt at blive behandlet et sted, hvor der ikke er styr på at holde bakterierne væk. Derfor får du har 4 råd til, hvordan du får en super hygiejnisk klinik.

1. Lejepapir
De fleste med en klinik arbejde med opgaver, hvor det er nødvendigt, at klienten ligger på en briks. Nogle tror desværre, at det er nok bare at lægge et rent håndklæde på, hver gang der kommer en ny klient. Men det er næppe tilfældet. Sprit briksen af og læg et lag lejepapir under håndklædet.

2. Håndsprit

Nummer to giver sig selv. På vores hænder samler der sig en masse bakterier i løbet af dagen. Derfor er det super vigtigt, at du har en håndsprit stående fremme, så du altid kan spritte dine hænder af før og efter behandlingerne.

3. Gør rent ofte

Det er ikke noget meget uhygiejnisk, end en klinik, hvor der ligger støv i vindueskarmen, eller gulvene er beskidte. I virkeligheden skal du faktisk gøre din klinik rent hver evig eneste dag, når du er færdig med at være der. Det er både for din egen og for dine klienters skyld.

4. Hansker

Uanset hvilken form for klinik du har, så er det en god ide at have nogle plastikhandsker til at ligge fremme. Det ser både godt ud for kunden, og beskytter dine hænder i tilfælde, som kan være forbundet med flere bakterier end normalt.