3 uddannelser til jobs, hvor du kan gøre en forskel

By:

Drømmer du om et job, hvor du hver dag har lyst til at gå på arbejde, fordi du gør en forskel? Så har vi i denne artikel samlet nogle bud på, hvilke gode og fornuftige uddannelser der eksisterer derude, og som du kan drage nytte af. Læs videre og se vores tre bud.

Spedition, logistik og transport

Vi er forbrugere mere end nogensinde før, og det betyder, at eksportmarkedet er mere essentielt i enhver økonomi end nogensinde før. Det kan komme dig til fordel, hvis du vælger en speditørelev uddannelse, hvor du får lov at blive klogere på, hvad det vil sige at være speditør. Samtidig kan du få praktisk erfaring og god viden, som du kan tage dig med videre, selvom det ikke var noget for dig.

Softwareudvikler

Har du flair for teknik og elsker du at skabe fra bunden? Kan du fordybe dig i mange timer ad gangen? Så er softwareudviklingen det rigtige valg for dig. Det kræver en del af blive god til, men når du begynder at mestre det, kan du til gengæld også tjene gode penge på det. Der er stor efterspørgsel på sådan nogle som dig, og du vil have nemt til at finde job – specielt hvis du er dygtig.

Bliv lærer

Hvad giver mere mening at lære den kommende generation op og guide dem i livet? Det får du lov til som folkeskolelærer. Det er et stort ansvar, men nyder du at være sammen med børn og hjælpe dem til en bedre hverdag, så har du her fundet dit kald.