3 ting, du skal huske at skifte på din bil

By:

En bil er din bedste ven, men den kan hurtigt blive din værste fjende, hvis du ikke tager dig godt nok af den. Den kræver jævnligt pleje, og den giver dig forskellige signaler på, at noget er forkert, når du kører. Vi giver dig her indblik i, hvad du særligt skal holde øje med, når du kører bil og gerne vil køre så effektivt som muligt.

Fungerer karburatoren?

Har du svært ved at identificere et problem med bilen, men har du svært ved at starte op? Så kan der være et problem med din karburator. Karburatorer er enheder, som blander luft og benzin, så bilen rent faktisk kan køre, når du træder på speederen. Dette er særligt udbredt i ældre biler, hvorimod man bruger benzinindsprøjtning i nyere biler. Har du derfor en ældre bil, kan dette være et problem.

Tjek bremseklodser

Bremseklodser er de skiver, som sikrer, at dækkene bremser, når du trykker bremseren ind. De er helt essentielle, fordi bilen skal standse, når du beder den om det med den bremselængde, som forventes af din bil. Hvis du derfor mistænker, at bilen ikke bremser lige så godt som tidligere, kan det derfor meget vel være, at dine bremseklodser skal udskiftes.

Olietjek

Der er mange væsker indblandet, når vi kører bil, og du tænker selvfølgelig på benzin som den primære. Men du skal særligt også tænke på olie. Olien finder du foran på bilen, hvor du med en pind kan se, hvor meget olie der er tilbage. Der skal altid være nok olie tilbage, og du skal derfor tjekke det jævnligt.

Posted in: Bil