3 sikre tiltag til dig med ny butik

By:

Har du startet ny butik, men mangler du en smule indsigt i, hvad du egentlig skal bruge for at få den helt rigtige opstart? Der er mange ting at tage højde for, når man er nystartet butik, og vi kommer derfor her med gode råd til dig, som vil prøve lykken med et nyt produkt.

Husk hygiejnen i disse tider

Du skal give din kunder og dine ansatte mulighed for at spritte af, og det kræver det rigtige udstyr. Du kan blandt andet her vælge at investere i en hygiejnestation, som er den opgraderede version af en spritflaske, der er spændt op med tape. Det er bare en tand mere professionelt, og det er noget, som dine kunder helt sikkert vil lægge mærke til.

Gør opmærksom på dig selv på Facebook

Med konkurrencer og events kan du på en god dag være heldig at vælte din forretning. Hvis du laver et opslag med freebies, er du næsten garanteret interaktioner, som næsten er lige så godt som god presse, de langt de fleste bruger sociale medier. Det behøves ikke være en stor ting, men folk står gerne i meget lange køer for selv de mindste godbidder, så længe de er gratis.

Hellere for meget end for lidt

Tænker du over, hvor du kan skære ned, uden at kunden måske lægger mærke til det? Der er ikke noget mere uprofessionelt end en butik, der går ned på udstyr og ting at sælge, og du kan meget nemt skræmme førstegangskøbere væk for evigt, hvis de ikke kan få det, de kom efter.

Posted in: Hygiejne