3 praktiske gadgets til bilen

By:

Nyder du også at opgradere bilen, så du kan opnå endnu mere køreglæde? Så er vi helt i samme båd, og vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. Derfor har vi i denne artikel samlet 3 smarte og praktiske gadgets til dig, som gerne vil gøre kørslen lettere på alle leder og kanter.

Parrot Bluetooth carkit

Hvis du kører rigtig meget, kan du ikke undgå at modtage opkald under din kørsel. Det er ulovligt at snakke i håndholdt telefon, mens du kører, men med et håndfri sæt til bilen skal du ikke længere holde telefonen op til øret for at snakke. Du kan montere fjernbetjeningen på rattet, så det passer lige til der, hvor du holder med hænderne, og derved kan du nemt modtage opkald uden at fjerne fokus fra vejen. Samtidig får du en støjreducerende mikrofon, så det meste larm fra vejen fjernes fra opkaldet.

Bliv advaret om uheld og fartkontrol

Der findes i dag nogle rigtig smarte små gadgets, som kan advare dig, når du nærmer dig et uheld eller en fartkontrol. Systemet er brugerbaseret, og det betyder, at du skal huske at melde ind, når du støder på en kontrol eller et uheld. Det hjælper andre i trafikken, og det er hele ideen med konceptet bag.

Elektronisk p-skive

P-bøder, fordi man glemte at sætte p-skiven, er de dummeste bøder at få. Det kan du undgå med en elektronisk p-skive, som sætter sig selv automatisk, når du parkerer bilen. På den måde skal du aldrig tænke på eller bekymre dig om, hvorvidt du nu har husket at stille skiven.

Posted in: Bil