3 måder at komme tættere på hinanden på

By:

Er der knas i forholdet, eller vil du bare gerne sikre dig, at der ikke kommer det? Der skal ofte faktisk ikke ret meget til for, at forholdet kan få blusset tilbage. Det handler tit bare om, at man skal huske den anden person.

Hvis knaset synes uovervindeligt, bør du stærkt overveje parterapi i Silkeborg, hvor en af landets dygtigste behandlere arbejder fra.

1.     Tag på romantisk weekend

Hvis I ikke er nået til stadiet for parterapi i Silkeborg, findes der andre muligheder. Der er ikke noget, der hylder kærligheden som en intim tur til eksempelvis et spasted med havudsigt. Fordyb jer i hinanden, og giv jer tid til at genfinde kærligheden. Nogle gange er tid bare det, der er brug for i en måske travl hverdag, og så kan 48 timers uafbrudt selskab gøre en stor forskel på den lange bane.

2.     Husk blomst en gang om måneden

Den her går måske mere ud til manden. Alligevel har vi taget den med, fordi det er et af de billigste, men samtidig bedste tricks i bogen.

En blomst er ikke så meget i sig selv, men betydningen af den er enorm. For ganske få penge kan du give din udkårne et dekorativt element, og samtidig viser du, at du tænker på hende – bare en gang om måneden. Det behøves ikke koste mere end 20 kroner at holde forholdet nogenlunde ved lige.

3.     Gør noget, du ikke har lyst til, for den andens skyld

Et parforhold handler om at møde hinanden på midten, og i visse perioder skal man give lidt mere af sig selv end i andre. Det handler om at komme i plusbogen, og det kan du meget nemt ved at begive dig ud i noget af det, din partner har lyst til.

Posted in: Behandling