3 huslige fifs til hjemmet

By:

Der kan opstå et væld af problemer i hjemmet, og for mange vil den første reaktion være at ringe til en professionel. Men det er en pebret løsning, som ikke altid behøves at være den eneste løsning. Vi giver dig her nogle gode fifs til, hvordan du selv kan fikse simple problemer i hjemmet.

Tag selv hånd om rørskaderne

Det hænder, at et vandrør sprænger eller er blevet utæt. Det virker som en lille ting, men det kan have store følgeskader, og det kan eksempelvis lede til ødelagte kældre og fugtproblemer i hele huset. Der findes nogle smarte produkter til tætning af skjulte rørskader, som også kan bruges ved rørskader, som er tydelige og identificerbare. Uanset om den skjult eller ej, kan du få et produkt, der kan fikse problemet for dig.

Snavs i sofaen? Intet problem med kartoffelmel

Det er lækkert med et stykke chokolade til filmen fredag aften, men det er knapt så charmerende dagen efter, når man finder et stykke chokolade tværet ned i sofaen. Løsningen er heldigvis simpel. Dup vand på området med snavset, og brug herefter kartoffelmel til at dække det berørte område. Pres det godt ind i sofaen. Vent 15 minutter, og støvsug så melet væk. Pletten er nu forsvundet.

Stort hus? Tjek alle rummene engang om måneden

Har du et stort hus, hvor du faktisk ikke bruger alle rum til noget særligt? Og betyder det, at du reelt set kun bruger rummet en gang eller to om året? Så er det en god idé at tjekke til alle rum mindst én gang om måneden. Du kan forhindre, at eksempelvis fugtskader vokser sig store.

Posted in: Hus & Have