3 gode råd til dig med en corona-hvalp

By:

Har du også taget imod kedsomheden under corona ved at anskaffe dig et nyt familiemedlem i form af en firbenet og pelset ven? Der er solgt rigtig mange hundehvalpe rundt om i landet, og resten af verden, fordi folk skal have noget at bruge deres tid på. Vi giver her gode råd med på vejen, hvis du har fået en hundehvalp for nylig.

Godt, kornfrit hundefoder

Hvis du ikke helt kan finde rundt i junglen af hundefoder, forstår vi dig godt. Der er så mange forskellige ting til et utal af forskellige priser. Grundreglen er den samme. Vælg hundefoder med et lavt indhold af korn og et højt indhold af kød. Det er typisk dyrere, men det er også bedre for hunden med et højere indhold af kød. Vælg eksempelvis Henne pet food.

Kom til socialisering

En hund, der ikke kan omgås andre hunde, bliver rigtig træls at have med at gøre, når man skal gå tur. Sørg for, at din hvalp bliver socialiseret fra start, så den lærer grænserne for andre hunde. Det er vigtigt i en tidlig alder, da hvalpe lærer meget bedre end ældre hunde. Det er ikke for sjov, at ordsproget siger, at man ikke kan lære gamle hunde nye tricks.

Lav et markørord

Hvis du går til hundetræning, vil du lære alt om et markørord. Markørordet er en kort lyd, som du skal bruge, når hun foretager en ønsket handling. Den skal forbinde ordet med noget godt, så den ved, at lige så snart du siger ordet, er der en godbid på vej.

Posted in: Hundefoder